čtvrtek 27. srpna 2015

Dovolená v Tunisu- den 6

Ze začátku bych se chtěla omluvit, že sem články nedopsala, ale nejela wifi a pak jsme jeli už opět pryč, kde wifi neviděli široko daleko:/. . No tak tady máte den šestý :)

Kolem čtvrt na osm se budím, konečně bez bolesti hlavy a z velké části i bez bolesti v krku. 
Na snídani si dávám opět jogurt, musli a mléko s kávou. Dnes nás čeká výet na loď, už se celkem těším.

8:55 máme sraz na recepci, abychom mohli odjet do přístavu v Monastiru, kde na nás čekala loď. No autobus přijel asi o půl hoďky později, takže místo ve dvanáct, jsme vyjížděli z přístavu asi 13:40
Na lodi byl jeden velice tlustý chlápek, který se staral o zábavu. Prvně zamotal ruce dvoum lidem lanem, aby se z tohoh dostali a pak byla nějaká hra, kde si vybral pár lidí (nedobrovolníků, včetně mě) a nějak sme tam hulákali (:D).


Asi po hodince cesty nám ten chlap oznámil, že teď budem pozorovat delfíny. Trvalo to asi dvacet minut, než se nějací objevili, ale stálo to zato. Byli úplně ňuňatí. 

Pak jsme pluli asi další hodinku na místo, kde jsme měli možnost se vykoupat. Mně se tam teda moc nechtělo, jelikož se hrozně bojím medůz a různých ryb, ale nakonec sem tam (jako všichni ostatní) vlezla. 
 <- nojo, foto lvl moje máma :D

Následuje čas oběda, na který nám servírují hranolky, rýži, rybu,kuřecí, zeleninku a nápoj dle výběru (fanta vs coca cola). Jako dezert nám všem nesou meloun a plujeme zpět do přístavu. 
No těch 19EUR bych za to určitě nedala, ale na to, že jsme to měli gratis za to, že nám museli změnit zájezd, to beru. 
Na lokalitě v hotelu, jelikož byl ještě čas oběda, jsme si s mamkou zašly na zákusek a zmrzku a poté šly rovnou na pláž. 
Asi o půl šesté začalo pokapávat, tak jsme se rozhodly, že to zabalíme, než nás chytne liják. Mamka říkala, že to v pohodě zvládnem dojít, ale když jsme šly po cestě z pláže k bazénům s tobogány (ani ne 50m) začalo úplně extrémně lít a padat kapy. Ano, ne kapky, ale pořádný tvrďácký (:-D) kapy o průměru snad 7cm.

Na pokoji jsme se s mamkou osprchovaly, pořádně namazaly, jelikož jsme se trošku na té lodi připekly a pádily jsme opět jíst.

Večer už se nic moc nedělo, jen jsme byly na chvilku na recepci, kde stejně nejela wifi a pak pěkně zalehnout do postýlky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat